Indlæser...

SCAVI & RAY - ICE Prestige Piccolo 20 cl. 10,5%

Varenummer
682236
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.

Beskrivelse

SCAVI & RAY - ICE Prestige Piccolo 20 cl., 10,5%

SCAVI & RAY - ICE Prestige Piccolo 20 cl., 10,5% er en ekstravagant super spumante, der er skabt til at give en ultimativ luksusoplevelse. Denne spumante er lavet med en hemmelig blanding af hvide druer af allerhøjeste kvalitet, som inkluderer 60% Glera og 40% Verduzzo.

Denne specielle kombination af druer giver en elegant og forfriskende karakter til vinen, med subtile noter af pære, æble og diskret citrus. Smagsoplevelsen er fyldt med en harmonisk balance mellem sødme og syrlighed, hvilket bidrager til en behagelig og forfriskende smag.

Det ekstravagante element i denne spumante kommer også til udtryk i dens unikke hvide flaske. Flaskens design og udseende er elegant og stilfuldt, hvilket giver et visuelt indtryk af luksus og eksklusivitet. Denne kombination af enestående smag og ekstravagant præsentation gør denne spumante til det perfekte valg for dem, der ønsker en unik og luksuriøs oplevelse.

SCAVI & RAY - ICE Prestige Piccolo 20 cl., 10,5% er ideel til at fejre særlige øjeblikke eller til at nyde som en sofistikeret aperitif. Den sprudlende karakter og den forfriskende smag gør den også perfekt til at ledsage elegante måltider eller til at skabe en festlig atmosfære ved særlige lejligheder.

Oplev den ultimative luksus med SCAVI & RAY - ICE Prestige Piccolo 20 cl., 10,5%..

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna