Indlæser...

Scancool Underbords opvaskemaskine

Varenummer
684121
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19.125,00 kr.

Beskrivelse

Scancool GD510BDDSS Kommerciel Opvaskemaskine - Hurtig og Effektiv Rengøring

Scancool GD510BDDSS kommerciel opvaskemaskine er den ideelle løsning til hurtig og nem rengøring af dit køkkenudstyr. Den store 500 mm kurv giver plads til mange tallerkener, og med to vaskecyklusser på henholdsvis 90 sekunder og 180 sekunder kan du vælge den mest effektive cyklus til dine behov.

Maskinen er nem at betjene og vedligeholde. Den leveres med en automatisk dispenser til opvaskemiddel og afspændingsmiddel, så du altid doserer den korrekte mængde kemikalier til hver cyklus. Den inkluderer også en afløbspumpe som standard.

Scancool GD510BDDSS kommerciel opvaskemaskine er designet med praktiske funktioner, der gør rengøringen nem og effektiv. De afrundede tankhjørner forhindrer opbygning af fedt og madrester, og et vasketankfilter fanger madrester for at beskytte maskinkomponenterne. Alle tilbehør, såsom vaskearme og filtre, kan nemt tages af for rengøring, og alle hovedkomponenter er tilgængelige fra et aftageligt frontpanel.

Denne opvaskemaskine er også energieffektiv og fuldt kompatibel. Med en 25-liters vasketank og en uafhængig 7-liters skylleboost-kedel opvarmes og genoprettes vandet hurtigt, samtidig med at energieffektiviteten bevares. Den bruger kun 2,7 liter vand pr. cyklus og garanterer vask ved 60°C og skylning ved 85°C for at overholde sundheds- og sikkerhedskravene.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna