Indlæser...

Scancool GD400BDD glasopvaskemaskine

Varenummer
684120
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

13.899,00 kr.

Beskrivelse

Scancool GD400BDD Glasopvaskemaskine - Hurtig og Effektiv Rengøring

Denne Scancool GD400BDD glasopvaskemaskine er den perfekte løsning til hurtig og nem rengøring af dine tallerkener, kopper og underkopper. Med en betjeningsvenlig funktion behøver brugerne kun at fylde kurven og maskinen klarer resten. Den automatiske dispenser til rengørings- og afspændingsmiddel sikrer, at den korrekte mængde kemikalier doseres for hver cyklus, hvilket resulterer i et skinnende rent resultat på kun 120 sekunder.

Maskinen er designet med afrundede tankhjørner for at forhindre opbygning af snavs og et vasketankfilter, der fanger alt affald for at beskytte maskinkomponenterne. Alle tilbehør, herunder vaskearme og filtre, kan nemt fjernes for rengøring, og alle hovedkomponenter er tilgængelige fra et aftageligt frontpanel.

Scancool GD400BDD glasopvaskemaskinen er energieffektiv og fuldt kompatibel. Med en 15-liters vasketank og en uafhængig skyllebooster-kedel opnår maskinen hurtige opvarmnings- og genvindingstider samtidig med at den opretholder energieffektiviteten. Den bruger kun 2,5 liter vand pr. cyklus og kan garantere vask ved 60°C og skylning ved de hygiejnisk sikre 85°C, der er nødvendige for at overholde sundheds- og sikkerhedskrav. Maskinen er også udstyret med en sikkerhedstermostat og anti-tilbageløbsventil for at opnå fuld WRAS-godkendelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna