Indlæser...

Sazerac Straight Rye Whiskey FL 70

Varenummer
682361
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

549,00 kr.

Beskrivelse

Sazerac Straight Rye Whiskey FL 70:


Sazerac Straight Rye Whiskey FL 70 er en autentisk og velrenommeret amerikansk whisky, der er skabt med håndværksmæssig ekspertise og en stolt tradition. Denne fantastiske rye whisky er navngivet efter det ikoniske cocktail Sazerac og byder på en dyb og kompleks smagsprofil, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne whisky-entusiaster.


Med sin udsøgte balance mellem kraft og finesse præsenterer Sazerac Straight Rye Whiskey FL 70 en smagsoplevelse, der er unik for rye whiskysorten. Den er lavet med et udvalg af de fineste rugkorn, som giver whiskyen dens karakteristiske krydrede og fuldmodne smag. Denne rye whisky er destilleret ved lavt indhold af fuselolier for at opnå en ren og glat profil.


Sazerac Straight Rye Whiskey FL 70 byder på en symfoni af smagsnuancer, der inkluderer noter af krydret sort peber, kanel og vanilje, der bliver afbalanceret af dybe undertoner af egetræ og en behagelig sødme. Den har en rig og fyldig struktur, der efterlader en vedvarende eftersmag og en varmende fornemmelse i ganen.


Denne 70 cl flaske Sazerac Straight Rye Whiskey er det perfekte valg for whisky-elskere, der søger en autentisk og kvalitetsrig rye whisky. Flasken er elegant og stilfuld, hvilket gør den velegnet til at blive vist frem i hjemmebaren eller at blive givet som en gave til en whisky-kender.


Uanset om du nyder den ren, på is eller som en vigtig ingrediens i klassiske cocktails som Sazerac eller Manhattan, vil Sazerac Straight Rye Whiskey FL 70 give dig en fordybende og fornøjelig oplevelse. Dens komplekse smag og karakter vil appellere til din sans for eventyr og efterlade dig med en varig beundring for amerikansk whisky-håndværk.


Bemærk: Sazerac Straight Rye Whiskey FL 70 er en alkoholisk drik og skal nydes ansvarligt. Det anbefales ikke til personer under den lovlige aldersgrænse for alkoholforbrug.


Forkæl dine sanser med Sazerac Straight Rye Whiskey FL 70 og opdag den autentiske smag af amerikansk rye whisky, der har bevaret sin arv i hvert eneste dråbe.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna