Indlæser...

Sautépande m. glaslåg Ultimate PRO ZYLISS® Ø 28

Varenummer
689618
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 550,00 kr. Normalpris 939,00 kr.
Spar 41% (389 kr)

Beskrivelse

Ultimate PRO ZYLISS® Sautépande med Glaslåg - Perfekt til Professionel Madlavning

Denne Ultimate PRO ZYLISS® Sautépande er det ultimative værktøj til professionel madlavning. Med en diameter på 28 cm og en højde på 10 cm er denne pande perfekt til at tilberede store portioner af dine yndlingsretter.

Panden er fremstillet af aluminium og rustfrit stål og har en avanceret ALPINE CRYSTALS non-stick belægning fra Ilag. Denne belægning er 8 gange stærkere end traditionelle PTFE-belægninger og sikrer, at maden ikke brænder fast og nemt slipper panden.

Denne sauterpande er ovn- og grill-sikker op til 230 °C, hvilket giver dig mulighed for at tilberede en bred vifte af retter. Den rustfri stål induktionsbund sikrer en jævn varmefordeling og gør panden egnet til brug på alle typer af komfurplader.

Med sit sorte og sølvfarvede design tilføjer denne sauterpande et elegant touch til dit køkken. Den er også sikker at bruge med metalredskaber og kan nemt rengøres i opvaskemaskinen. Den er fri for PFAO og egnet til induktion, hvilket gør den til et ideelt valg for enhver professionel kok eller madelsker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna