Indlæser...

Santokukniv 18 Smedet Katai SdV 18cm

Varenummer
689296
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.439,00 kr.

Beskrivelse

Smedet Katai Santokukniv - Den Ultimative Allround Kniv til Dit Køkken

Denne smedede Katai Santokukniv er den perfekte kniv til enhver kok eller madentusiast. Med en længde på 18 cm og et knivblad af VG10-stål med en hårdhedsgrad på 60 Rockwell, er denne kniv både holdbar og skarp.

Navnet "santoku" betyder "tre dyder" på japansk, hvilket refererer til de tre skærefunktioner, som kniven kan udføre: skære, hakke og snitte. Denne alsidighed gør den til en uundværlig kniv i køkkenet, uanset om du skal tilberede kød, fisk, grøntsager eller frugt.

Den smedede Katai Santokukniv er håndlavet i 5 lag og har en klingetykkelse på 2 mm. Den har også en skærevinkel på 18 grader, hvilket sikrer præcise og skarpe snit hver gang. Kniven leveres med et elegant træhåndtag, der giver et behageligt greb og et stilfuldt udseende.

Uanset om du er professionel kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil denne smedede Katai Santokukniv være et værdifuldt redskab i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna