Indlæser...

Sangria & Snacks - 2023

Varenummer
682239
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Sangria & Snacks: Sangria & Snacks er en perfekt sammensætning af en lækker sangria og velsmagende snacks, der er designet til at skabe en uforglemmelig oplevelse. Denne pakke inkluderer følgende indhold:


- 1 flaske Fiesta Del Sol, Sangria, Spanien: Denne autentiske spanske sangriaflaske er lavet med omhu og er kendt for sin frugtige og forfriskende smag. Den er perfekt til at skabe en autentisk sangriaoplevelse med en autentisk spansk touch.


- Bartender Garnish - Tørret appelsinskal, 75 g: Disse tørrede appelsinskal tilføjer en ekstra dimension af smag og aroma til din sangria. De giver en frisk og citrusagtig smag, der komplementerer sangriaens karakter perfekt.


- 2 poser REAL Chips, 2x35 g: Disse autentiske kartoffelchips er lavet med omhu og tilbyder en sprød og velsmagende snack til at ledsage din sangria. De tilføjer en knasende tekstur og en lækker smag, der supplerer din drikkeoplevelse.


Alt dette er pakket i en stilfuld sort stofpose, der giver en elegant og praktisk måde at opbevare og transportere din Sangria & Snacks-pakke på. Posens design og holdbarhed gør den også velegnet som en genanvendelig indkøbspose eller som en gavepose.


Sangria & Snacks: Sangria & Snacks er perfekt til at skabe en festlig og afslappet stemning. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give en lækker gave til en særlig person, vil denne pakke imponere med sin kombination af autentisk sangria og velsmagende snacks.


Bemærk, at den præcise sammensætning og indhold af Sangria & Snacks: Sangria & Snacks kan variere afhængigt af producenten og deres aktuelle tilbud. Det anbefales altid at læse produktbeskrivelsen eller kontakte producenten direkte for at få den mest opdaterede information om, hvad der er inkluderet i pakken og eventuelle tilpasningsmuligheder.


Nyd en skøn kombination af autentisk sangria og velsmagende snacks med Sangria & Snacks: Sangria & Snacks. Skab uforglemmelige øjeblikke og del den glæde, der kommer med denne perfekte kombination af smag og hygge. Skål og nyd!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna