Indlæser...

San Miguel Ølglas m/fod 25 cl.

Varenummer
684802
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.

Beskrivelse

San Miguel ølglas med fod er en klassisk og elegant løsning til servering af din yndlingsøl. Glasset har en kapacitet på 25 cl, hvilket gør det ideelt til at nyde en forfriskende pint San Miguel eller enhver anden favoritøl.


Ølglassets design er en kombination af tradition og funktionalitet. Den brede skål tillader luftning og fremhæver øllets farve og kulsyre, mens det smalle top bidrager til at koncentrere og bevare øllets aroma. Den stablede fod giver en stabil base og tilføjer et elegant touch, der passer til enhver indstilling, hvad enten det er en casual aften med venner eller en mere formel lejlighed.


San Miguel ølglas med fod er fremstillet med høj kvalitet og opmærksomhed på detaljer, hvilket sikrer, at du får mest muligt ud af din øloplevelse. Dets holdbare konstruktion betyder, at det kan stå op til regelmæssig brug, og det kan nemt rengøres efter brug.


Dette glas er det perfekte valg for ølentusiaster, der ønsker at nyde deres yndlingsbryg på den måde, det fortjener. Med sit elegante og funktionelle design er San Miguel ølglas med fod en stor tilføjelse til enhver ølsamling.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna