Indlæser...

San Jamar - The Dome - Garniture bakker 8,6 ltr

Varenummer
9982
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

2.829,00 kr.

Beskrivelse

San Jamar - The Dome - Garniture bakker 8,6 ltr

Ønsker du at tage din bar til det næste niveau? Så er San Jamar - The Dome - Garniture bakker det perfekte produkt til dig. Med "The Dome" kan du nemt og praktisk opbevare forskårne frugter, sukker og meget mere.

Dette sæt består af to dele. Underdelen har seks kølebakker med en kapacitet på 0,5 L hver, og overdelen har plads til tre store bakker, der hver kan rumme 1,89 L. Du kan også tilføje en sidedel til opbevaring af sugerør og drinkspinde.

"The Dome" er lavet af holdbart plastik i en elegant sort farve. Den er udstyret med gummipunkter for at sikre stabilitet, og den nederste beholder kan køles med isterninger for at holde garnituren frisk.

Med "The Dome" kan du opbevare en bred vifte af garniture klar til brug. Det er ikke kun egnet til baren, men kan også bruges til salatstationer, dessertstationer og meget mere. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad "The Dome" kan bruges til.

Specifikationer:

  • Højde: 45 cm
  • Længde: 35 cm
  • Brede: 60 cm
  • Materiale: plastik
  • Kapacitet (alle beholdere): 8,6 L
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna