Indlæser...

Salatslynge Swift Dry Large ZYLISS® Ø 26x15,4 cm

Varenummer
689592
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

389,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® Salatslynge Swift Dry Large - Effektiv og Praktisk

Slip af med besværet ved at vaske og tørre salat med ZYLISS® Salatslynge Swift Dry Large. Denne salatslynge er designet til at gøre processen hurtig og nem, så du kan nyde en frisk og tør salat uden besvær.

Salatslyngen er lavet af holdbare materialer som SAN, ABS, PP, POM, TPE, PC og rustfrit stål, hvilket sikrer langvarig brug og holdbarhed. Med en diameter på 26 cm og en højde på 15,4 cm er den stor nok til at rumme en god mængde salat.

Den unikke kurv i salatslyngen har et større overfladeareal, hvilket hjælper med at fjerne vandet hurtigt og effektivt. Du kan nemt dreje håndtaget for at slynge salaten og fjerne overskydende vand. Den medfølgende skål har en skridsikker bund, så du kan servere din salat direkte ved bordet uden at bekymre dig om, at den glider rundt.

Med ZYLISS® Salatslynge Swift Dry Large kan du nemt og bekvemt vaske og tørre din salat uden at lave rod. Denne salatslynge er et uundværligt redskab i dit køkken, der vil gøre det nemt for dig at nyde frisk og velsmagende salat hver gang.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna