Indlæser...

Salatslynge Easy spin large ZYLISS® Large Ø 26x 14cm

Varenummer
689591
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

539,00 kr.

Beskrivelse

Salatslynge Easy Spin Large fra ZYLISS® - Den Perfekte Hjælper i Dit Køkken

Denne salatslynge fra ZYLISS® er den perfekte hjælper til at vaske og tørre din salat. Med dens store størrelse på Ø 26x14 cm kan den rumme store mængder salat ad gangen. Den er lavet af holdbare materialer som POM, ABS og SAN, der sikrer langvarig brug.

Salatslyngen er nem at bruge med sit ergonomiske håndtag. Træk blot i håndtaget for at begynde at slynge den skyllede salat, og tryk på stopknappen for hurtig bremsning. Dette giver salatbladene et luftigt pust og sikrer, at de ikke bliver overvædet.

Efter tørring kan skålen bruges til at servere salaten ved bordet. Den klare/grønne farve tilfører et friskt og moderne look til dit køkken. Med Salatslynge Easy Spin Large fra ZYLISS® kan du nemt og effektivt tilberede og servere lækre salater til dine gæster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna