Indlæser...

Sailor Organic vodka FL 70

Varenummer
689632
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

139,00 kr.

Beskrivelse

Sailor Organic Vodka er en premium vodka, der er produceret med økologiske ingredienser og er kendt for sin glathed og renhed. Denne vodka er blevet skabt med omhu for at tilbyde en kvalitetsvodkaoplevelse. Her er nogle af de vigtigste træk ved Sailor Organic Vodka FL 70:


1. Økologisk Oprindelse: Sailor Organic Vodka er fremstillet med økologiske ingredienser, hvilket betyder, at kornet eller kartoflerne, der anvendes til destillation, er dyrket uden brug af kunstige pesticider eller kemikalier.


2. Ren og Smagsneutral: Denne vodka er kendt for sin renhed og smagsneutralitet. Den er destilleret flere gange for at opnå en glat og subtil smag.


3. Alsider og Nydelse: Sailor Organic Vodka kan nydes på forskellige måder. Den kan serveres iskold og ren for at fremhæve sin renhed og glathed. Den er også velegnet til brug som en base for en bred vifte af cocktails og mixdrinks.


4. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver en passende mængde til forskellige anvendelser og lejligheder.


5. Anvendelsesmuligheder: Sailor Organic Vodka er velegnet til at skabe klassiske vodka-cocktails som Moscow Mule, Vodka Martini eller Bloody Mary. Den er også en alsidig ingrediens til at eksperimentere med dine egne kreationer.


Sailor Organic Vodka FL 70 (700 ml) er en kvalitetsvodka, der er ideel for dem, der værdsætter økologi og renhed i deres spiritus. Den smagsneutrale karakter gør den til en alsidig ingrediens i cocktails, og dens økologiske oprindelse giver dig tillid til, at du nyder en vodka, der er blevet fremstillet med omhu for både smag og miljø. Denne vodka er en fremragende tilføjelse til din hjemmebar og er perfekt til at skabe en bred vifte af vodka-baserede drinks.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna