Indlæser...

Sailor Organic Gin FL 70

Varenummer
689658
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

139,00 kr.

Beskrivelse

Sailor Organic Gin er en premiumgin, der er skabt med fokus på økologi og smag. Denne gin er produceret ved hjælp af økologiske ingredienser og er omhyggeligt destilleret for at opnå en balanceret og aromatisk smagsprofil. Her er nogle af de vigtigste træk ved Sailor Organic Gin FL 70:


1. Økologisk Oprindelse: Sailor Organic Gin er fremstillet med økologiske ingredienser, hvilket betyder, at de botaniske ingredienser er dyrket uden brug af kunstige pesticider eller kemikalier.


2. Smagsprofil: Denne gin har en kompleks smagsprofil med noter af enebær, citrus, koriander og en række andre botaniske ingredienser. Den er kendt for sin fyldige og aromatiske karakter.


3. Alsider og Nydelse: Sailor Organic Gin kan nydes på forskellige måder. Den er velegnet til klassiske gin- og tonics, martinier og en række cocktails. Den kan også serveres med is og garniture som citronskal eller enebær.


4. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver en passende mængde til at eksperimentere med forskellige cocktailopskrifter og til at dele med venner og gæster.


5. Bæredygtighed: Udover økologiske ingredienser fokuserer Sailor Organic Gin også på bæredygtig produktion og emballage.


6. Anvendelsesmuligheder: Sailor Organic Gin er velegnet til både amatør- og professionelle bartendere og er ideel til at skabe cocktails med en karakteristisk smag og kvalitet.


Sailor Organic Gin FL 70 (700 ml) er en fremragende gin for dem, der værdsætter kvalitetsingredienser og bæredygtig produktion. Den komplekse smagsprofil gør den velegnet til at skabe en bred vifte af cocktails, og dens økologiske oprindelse giver dig tillid til, at du nyder en gin, der er blevet fremstillet med omhu for både smag og miljø. Denne gin er en ideel tilføjelse til din hjemmebar og er perfekt til at imødekomme smagspræferencerne hos dem, der ønsker en autentisk og kvalitetsginoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna