Indlæser...

Sæbeskål OPETA ZACK®

Varenummer
689513
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

299,00 kr.

Beskrivelse

OPETA ZACK® Sæbeskål - Stilfuld og Praktisk

Hold din sæbe organiseret og tør med denne elegante OPETA ZACK® sæbeskål. Skålen er lavet af holdbart 18/10 pulverlakeret sort stål, hvilket giver den en moderne og stilfuld finish. Med dimensionerne 14x9,5x1,6 cm passer den perfekt på ethvert badeværelse eller køkkenvask.

Den flade og rummelige skål sikrer, at din sæbe forbliver tør og fri for vandpytter, hvilket forlænger dens levetid. Den sorte farve tilføjer et sofistikeret touch til enhver indretning og gør skålen til et stilfuldt tilbehør til dit badeværelse eller køkken.

OPETA ZACK® Sæbeskål er ikke kun praktisk, men også et æstetisk tiltalende valg. Gør din hverdag mere stilfuld med denne elegante sæbeskål.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna