Indlæser...

Saaremaa Rhubarb Gin FL 50

Varenummer
699181
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

199,00 kr.

Beskrivelse

Saaremaa Rhubarb Gin FL 50 - En Frisk Estisk Overraskelse


Saaremaa Rhubarb Gin FL 50 er den perfekte blanding af estisk kreativitet og naturlig friskhed. Denne gin er som en sommerdag i en flaske, med en forfriskende smag af rabarber, der danser på dine smagsløg.


Produktdetaljer:


Flaskevolumen: 50 cl (centiliter).

Alkoholstyrke: 37,5% alkohol.

Smagsprofil: Denne gin er kendetegnet ved sin unikke rabarbersmag, der giver den en frisk og let syrlig karakter. Perfekt til at tilføje en spændende vri til dine cocktails.

Hvorfor vælge Saaremaa Rhubarb Gin FL 50?


Estisk Håndværk: Destilleret med omhu på øen Saaremaa i Estland, er denne gin et produkt af stolte traditioner og ekspertise inden for spiritusproduktion. Hver flaske er fyldt med dedikation og passion.


Forfriskende Smag: Den naturlige smag af rabarber giver denne gin en unik karakter, der skiller sig ud i mængden. Brug den til at lave spændende cocktails eller nyd den med tonicvand og isterninger.


Eksklusivitet: Saaremaa Rhubarb Gin FL 50 er en sjælden perle, der vil imponere enhver gin-entusiast. Giv den som en gave eller gem den til særlige lejligheder.


Sådan Nydes Saaremaa Rhubarb Gin FL 50:


For den perfekte gin-oplevelse, anbefaler vi at kombinere 4 cl gin med 12 cl tonicvand og et par isterninger i et glas. Garnér med en skive citron eller et strejf af frisk mynte for en ekstra dimension af smag.


Lad Saaremaa Rhubarb Gin FL 50 tage dig med på en smagsrejse til Estland. Bestil din flaske i dag og oplev den forfriskende verden af rabarbergin.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna