Indlæser...

Saaremaa London Dry Gin FL 70

Varenummer
690868
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

209,00 kr.

Beskrivelse

Saaremaa London Dry Gin er en førsteklasses gin, der er opkaldt efter øen Saaremaa, der ligger i Estland. Denne gin er inspireret af traditionen med London Dry Gin og er kendt for sin tørre og aromatiske smagsprofil. Her er nogle af de vigtigste træk ved Saaremaa London Dry Gin:


1. Kvalitet og Håndværk: Saaremaa Gin er håndlavet med omhu og opmærksomhed på detaljer. Den er brygget ved hjælp af en blanding af udvalgte botanicals, herunder enebær, koriander, citronskal og angelikarod, der bidrager til dens karakteristiske smag.


2. London Dry Gin Stil: Saaremaa London Dry Gin er klassificeret som en London Dry Gin, hvilket betyder, at den er tør i smagen og ikke indeholder tilsatte sødestoffer eller farvestoffer. Den er kendetegnet ved sin renhed og enebærsmag.


3. Smagsprofil: Denne gin har en balanceret smagsprofil, der inkluderer noter af enebær, citrus og krydderier. Den har en tør finish med en behagelig kompleksitet.


4. Alsider og Cocktails: Saaremaa London Dry Gin er alsidig og kan bruges som grundlag for en lang række klassiske ginbaserede cocktails, herunder gin og tonic, negroni, og martinis. Den fungerer også godt i simple drinks som gin og soda med en citronskive.


5. Estisk Oprindelse: Saaremaa London Dry Gin er stolt af sin estiske oprindelse og er en del af den voksende bølge af premiumgin fra Østeuropa.


6. Serveringsanbefalinger: Server Saaremaa London Dry Gin kølet i et passende glas, gerne med isterninger og garniture efter eget valg, som f.eks. en skive citron eller enebær.


Saaremaa London Dry Gin FL 70 (700 ml) er et fremragende valg for ginelskere, der søger en tør og aromatisk ginoplevelse. Med sin kvalitet og alsidighed er den velegnet til at nyde ren eller som grundlag for dine yndlingscocktails. Uanset om du er en ginentusiast eller ønsker at udforske forskellige ginoplevelser, kan Saaremaa London Dry Gin være et spændende valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna