Indlæser...

RUFFINO CHIANTI ØKO 2020

Varenummer
635057
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 79,00 kr.
Spar 13% (10 kr)

Beskrivelse

RUFFINO CHIANTI ØKO 2020 - En Rubinrød Vin med Delikate Aromer

RUFFINO CHIANTI ØKO 2020 er en fremragende vin, der vil imponere selv de mest kræsne vinelskere. Denne vin er produceret i Chianti DOCG-området og er lavet af 70% Sangiovese-druer samt 30% Merlot og Cabernet Sauvignon.

Vinen har en flot rubinrød farve med lilla highlights og en delikat duft af violer, som er typisk for Sangiovese-vine. Smagen er kraftig med noter af blomme og intens sød kirsebær, der fører til en let krydret finish. Med sin medium-fyldige krop og perfekte balance mellem friskhed og fylde er denne vin en sand fornøjelse at drikke.

RUFFINO CHIANTI ØKO 2020 er velegnet til at blive serveret sammen med et væld af toskanske og italienske retter. Uanset om du nyder den til en lækker pasta, en saftig bøf eller en ostetallerken, vil denne vin komplementere dine måltider på bedste vis.

Med en flaskestørrelse på 75 cl er der rigeligt med vin til at dele med venner og familie. Så forkæl dig selv med denne fantastiske RUFFINO CHIANTI ØKO 2020 og oplev en vinoplevelse ud over det sædvanlige.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna