Indlæser...

Rosenessens 115 ml

Varenummer
684300
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Rosenessens - Tilføj en Unik og Fortryllende Duft af Roser til Dine Opskrifter

Vores Rosenessens er den perfekte ingrediens til at tilføje en unik og fortryllende duft af roser til dine yndlingsopskrifter. Den er lavet af nøje udvalgte rosenblomster, der giver en autentisk og delikat rosenduft.

Med vores Rosenessens kan du skabe smukke og velduftende bagværk, desserter, drikkevarer og meget mere. Den delikate rosenduft vil fortrylle dine sanser og skabe en særlig stemning omkring dine kreationer.

Vores Rosenessens er nem at bruge. Du kan tilføje den direkte til dine opskrifter efter behov eller blande den med andre ingredienser for at skabe en perfekt afstemt duft. Den kan bruges i både kolde og varme retter og er velegnet til både hjemmekokken og professionelle konditorer.

Med en flaske på 115 ml får du rigeligt med Rosenessens til at tilføje den blomstrende rosenduft til mange forskellige opskrifter. Holdbarheden gør det muligt at nyde den fortryllende rosenduft i lang tid.

Forkæl dine sanser med vores Rosenessens og tilføj en unik og delikat rosenduft til dine kulinariske kreationer. Uanset om du elsker at bage, lave desserter eller eksperimentere med smagsoplevelser, vil vores Rosenessens være et uundværligt værktøj til at skabe enestående og velduftende mesterværker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna