Indlæser...

Rose Miraflors Domaine Lafage 2022

Varenummer
681177
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

129,00 kr.

Beskrivelse

Rose Miraflors Domaine Lafage 2022 byder på en spændende og indbydende smagsprofil. I starten bliver du mødt med friske sommerfrugter: røde bær som hindbær og jordbær giver en sød indgang, mens en undertone af vandmelon og granatæble bidrager med en spændende kompleksitet. En svag antydning af hvide blomster og citrus giver et floralt og forfriskende strejf til det frugtige ensemble.


Ved første sip bemærker du vinens balancerede struktur: det er en rosé med god syre, der skaber en behagelig friskhed og kontrast til frugtsødmen. Denne syrebalance bærer vinen gennem din smagsoplevelse og leder til en behagelig og langvarig eftersmag.


Mineraliteten i vinen er tydelig, med en subtil salin tone, der afspejler det stenrige terroir i Roussillon-regionen. Dette tilføjer en interessant kant og gør vinen ekstra forfriskende.


På tungen er denne rosé glat og silkeagtig, en fornemmelse der vidner om dens omhyggelige vinifikation. Frugtagtige noter fortsætter ind i finishen, suppleret med en svag antydning af urter, der tilføjer en ekstra dimension til denne allerede komplekse vin.


Samlet set er Rose Miraflors Domaine Lafage 2022 en vin, der imponerer med sin harmoni mellem frugtagtige og florale noter, dens forfriskende syre og dens silkeagtige struktur. Den indfanger perfekt essensen af sommer og er en sand fornøjelse at drikke.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna