Indlæser...

Roma 1960 martiniglas 1 stk. klar 22cl Ø10,4cm

Varenummer
684905
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

79,00 kr.

Beskrivelse

Roma 1960 martiniglas er et elegant og sofistikeret glas, der er perfekt til at servere din favorit martini eller anden cocktail. Denne model kommer i klar glas og har en kapacitet på 22 cl, hvilket gør den ideel til servering af standard cocktails.


Glasets design er inspireret af stil og elegance fra 1960'erne og bringer en følelse af tidløs klasse til enhver lejlighed. Dens brede skål og koniske stilk fremhæver den visuelle præsentation af din drink, hvilket gør hver cocktail til en æstetisk oplevelse.


Roma 1960 martiniglas har en diameter på 10,4 cm, hvilket sikrer en solid og stabil base. Dette hjælper med at forhindre udslip og giver glaset et kraftigt og robust udseende.


Om du er en cocktailentusiast eller bare ønsker at tilføje et strejf af glamour til din næste fest, er Roma 1960 martiniglas et elegant og funktionelt valg. Husk, dette produkt sælges som et enkelt stykke.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna