Indlæser...

Rødvinseddike Fransk 6% 1 l

Varenummer
684294
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.

Beskrivelse

Vores franske rødvinseddike er en alsidig og velsmagende ingrediens, der vil løfte dine retter til nye højder. Den er fremstillet af nøje udvalgte rødvinsdruer og er kendt for sin autentiske smag og karakteristiske syrlighed.


Med vores franske rødvinseddike kan du tilføje en unik smag til dine salater, dressinger, saucer, marinader og meget mere. Den har en behagelig syrlighed, der bidrager til at balancere smagene og tilføjer dybde og kompleksitet til dine retter.


Vores rødvinseddike er velegnet til både professionelle kokke og hjemmekokke. Den kan bruges i en bred vifte af opskrifter og giver et autentisk fransk touch til dine kulinariske kreationer.


Med en flaske på 1 liter har du rigeligt med fransk rødvinseddike til at eksperimentere og skabe mange forskellige retter. Den praktiske flaske gør det nemt at dosere og opbevare, og den lange holdbarhed giver dig mulighed for at nyde den autentiske smag i lang tid.


Tilføj en autentisk smag til dine retter med vores franske rødvinseddike. Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at eksperimentere i køkkenet, vil vores rødvinseddike være en uundværlig ingrediens til at skabe velsmagende og mindeværdige måltider. Lad dine smagsløg opleve den autentiske franske smag med vores rødvinseddike.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna