Indlæser...

Rødvins smagekasse Vol.2

Varenummer
696651
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 489,00 kr.
Spar 49% (240 kr)

Beskrivelse

Vinsmagekasse: Verdens Rødvine - Fra Italien til USA og Spanien

3 flasker rødvin fra forskellige lande og årgange


Denne vinsmagekasse er en sand rejse gennem rødvinens verden, der tager dig fra Italiens solbeskinnede vinmarker til USA's robuste Zinfandels og Spaniens intense Zarish Borsao. Kassen indeholder:


1. **1 x Primitivo Susumaniello Boccantino 2021** - Denne italienske rødvin kombinerer Primitivo og Susumaniello druer for at skabe en fyldig og frugtig vin med noter af mørke bær og krydderier.


2. **1 x Woodhaven Zinfandel USA 2022** - Denne amerikanske Zinfandel byder på en rig smagsprofil med hints af sorte kirsebær, vanilje og peber. 


3. **1 x Zarish Borsao 2019** - Denne spanske rødvin fra Borsao er kendt for sin dybe farve og intense smag af modne frugter, suppleret med en let krydret finish.


Anbefalet til:


Denne kasse er perfekt for dem, der ønsker at udforske rødvinens mangfoldige verden. Den passer til en bred vifte af kødretter, fra italienske pastaretter til amerikanske grillretter og spanske tapas.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna