Indlæser...

Rigoni, Spumante Pinot Nero Brut FL 75

Varenummer
9479
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

149,00 kr.

Beskrivelse

Rigoni, Spumante Pinot Nero Brut - En Frisk og Sprudlende Italiensk Vin

Rigoni, Spumante Pinot Nero Brut er en lækker italiensk vin fra vingården Rigoni Vittorino. Denne vin er lavet af Pinot Nero druer og har en alkoholprocent på 12%. Med en flaskestørrelse på 75cl er den perfekt til at dele med venner og familie.

Vingården Rigoni Vittorino ligger i Malintrada, nær Gorgo al Monticano, i en af de bedste historiske vinregioner i Po-dalen. Dette område er kendt for at producere kvalitetsvine, og Rigoni Vittorino har arbejdet hårdt for at bevare og skabe flotte vine gennem årene.

Rigoni, Spumante Pinot Nero Brut har en strågul farve og en fin og vedvarende perlende struktur. Den har en dejlig bouquet af citrusfrugter, akaciehonning og aromatiske urter, der giver vinen en frisk og sprudlende smag.

Denne vin er perfekt til at nyde som aperitif eller til at ledsage lette retter som fisk, skaldyr eller salater. Med sin elegante smag og høje kvalitet er Rigoni, Spumante Pinot Nero Brut et fremragende valg til enhver lejlighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna