Indlæser...

Riesling Hirsch feinherb Weinhof 519 2022

Varenummer
693318
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 59,00 kr. Normalpris 119,00 kr.
Spar 50% (60 kr)

Beskrivelse

Forfriskende Riesling Hirsch Feinherb fra Weinhof 519, 2022

Opdag sublim smag og aroma med en flaske Riesling Hirsch Feinherb fra Weinhof 519, høstet i 2022. Denne udsøgte vin er kendt for sin delikate balance mellem sødme og syrlighed, hvilket giver en harmonisk og velsmagende oplevelse til dine smagsløg. Den tilbyder noter af friske frugter, blomster og en antydning af mineralitet, hvilket gør den ideel til en bred vifte af kulinariske lækkerier.

Denne Riesling er alsidig og tiltalende, passer perfekt til både lette salater og kraftfulde retter, og kan nydes af både nye vinelskere og erfarne samlere. Den fungerer pragtfuldt som en forfriskende aperitif eller som ledsager til en hovedret.

Årgang 2022 fremhæver den traditionelle kvalitet og karakter af Weinhof 519, og garanterer en vinoplevelse ud over det sædvanlige. Giv den som en gave, eller behold den for dig selv – Riesling Hirsch Feinherb vil uden tvivl begejstre.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna