Indlæser...

Riesling Hirsch feinherb kasse tilbud + Grissini & Trøffelmayo

Varenummer
693975
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 499,00 kr. Normalpris 999,00 kr.
Spar 50% (500 kr)

Beskrivelse

Oplev Harmoni i Smag: Riesling Hirsch Feinherb Kasse Tilbud + Gratis Grissini & Trøffelmayo


Tag dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse med vores eksklusive tilbud på Riesling Hirsch Feinherb kasse. Denne vin er et sandt mesterværk fra Hirsch-vinmarkerne, der fremviser en uimodståelig balance mellem sødme og syre. Og som en ekstra bonus får du med denne kasse en gratis portion velsmagende Grissini og den luksuriøse Trøffelmayo, der vil fuldende din gastronomiske oplevelse.


Vinsmagning på Sit Bedste:


Druesort: Riesling

Smag: Riesling Hirsch Feinherb er en skøn vin med en fin balance mellem sødme og syre. Den byder på friske noter af citrusfrugter, saftige æbler og en subtil mineralitet. Den halvtørre karakter gør den alsidig og perfekt til at ledsage en bred vifte af retter.

Historien Bag Flasken:

Denne Riesling er dyrket i de velrenommerede Hirsch-vinmarker, hvor tradition og ekspertise går hånd i hånd. Vinproducenterne her har dedikeret sig til at skabe vine af højeste kvalitet i årtier, og det kan smages i hver eneste dråbe af Riesling Hirsch Feinherb.


Dit Eksklusive Tilbud:

Med vores kasse tilbud på Riesling Hirsch Feinherb får du ikke kun en fremragende vinoplevelse, men også en gratis portion Grissini, de sprøde italienske brødstænger, der passer perfekt til din vin. Derudover får du også den delikate Trøffelmayo, som tilføjer en himmelsk trøffelsmag til dine måltider.


Gør dig klar til at fordybe dig i en verden af smag og luksus med vores Riesling Hirsch Feinherb kasse tilbud. Denne pakke er et begrænset tilbud, så sørg for at bestille din kasse i dag og nyd den perfekte kombination af vin, Grissini og Trøffelmayo. Din smagsoplevelse fortjener det bedste, og vi er her for at levere det til dig.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna