Indlæser...

Riesling Alte Reben Trocken Mehrlein 2022 kasse tilbud + Vinkøler Stick

Varenummer
693974
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 499,00 kr. Normalpris 999,00 kr.
Spar 50% (500 kr)

Beskrivelse

Oplev Ren Elegance: Riesling Alte Reben Trocken Mehrlein 2022


Tag din vinoplevelse til nye højder med vores eksklusive tilbud på Riesling Alte Reben Trocken Mehrlein 2022 kasse. Denne vin er resultatet af dedikerede vinproducenter og udvalgte druer fra gamle vinstokke, der bærer historien og karakteren af vinmarkerne i hver dråbe. Med vores kasse tilbud får du ikke kun kvalitetsvin, men også en gratis Vinkøler Stick, der sikrer, at din Riesling altid serveres ved den perfekte temperatur.


Vinsmagning på Sit Bedste:


Druesort: Riesling

Årgang: 2022

Smag: Denne Riesling Alte Reben Trocken byder på en subtil og kompleks smagsoplevelse. Noter af citrusfrugter og grønne æbler kombineres med en forfriskende syre, der giver vinen en livlig karakter. Det tørre finish efterlader en behagelig eftersmag, der indbyder til endnu en slurk.

Historien Bag Flasken:

Vinmarkerne i Mehrlein har en lang og stolt tradition for at producere enestående Riesling-vine. Vindyrkningen her går tilbage flere århundreder, og det kan smages i hvert glas. De gamle vinstokke tilføjer dybde og kompleksitet til denne vin, hvilket gør den til et must for enhver vinelsker.


Din Vinfortjener Det Bedste:

Vores kasse tilbud på Riesling Alte Reben Trocken Mehrlein 2022 giver dig ikke kun mulighed for at nyde en bemærkelsesværdig vin, men også en gratis Vinkøler Stick. Denne smarte gadget er designet til at holde din vin ved den optimale temperatur, uanset om du er på terrassen eller i spisestuen. Det er den perfekte ledsager til din vinoplevelse.


Tag del i denne smagsrejse og forkæl dine sanser med Riesling Alte Reben Trocken Mehrlein 2022. Vores kasse tilbud er begrænset, så skynd dig at sikre din kasse og den gratis Vinkøler Stick i dag. En vin af denne kaliber fortjener at blive nydt i fuld elegance.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna