Indlæser...

Rektangulær vægkasse i røget plast 40x20x10 cm

Varenummer
673568
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

349,00 kr.

Beskrivelse

Stilfuld Rektangulær Vægkasse i Røget Plast

Denne sofistikerede rektangulære vægkasse i røget plast er det perfekte tilbehør til dit hjem eller have. Med dens moderne og elegante design vil den tilføje et stilfuldt element til enhver indretning. Vægkassen er lavet af høj kvalitet og holdbar plast, hvilket sikrer lang levetid og nem vedligeholdelse.

Den røgede plast skaber et diskret og stilfuldt udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning. Den rektangulære form og det praktiske design gør denne vægkasse ideel til både indendørs og udendørs brug. Du kan nemt montere den på væggen og bruge den til at dyrke dine yndlingsblomster, urter eller planter.

Med målene 40x20x10 cm har denne vægkasse tilstrækkelig plads til at skabe en smuk og kreativ indretning. Uanset om det er i stuen, køkkenet eller haven, vil denne rektangulære vægkasse i røget plast tilføje et æstetisk løft til dit hjem.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna