Indlæser...

Rektangulær vægkasse i lyserød plast

Varenummer
673569
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

309,00 kr.

Beskrivelse

Præsenterer en iøjnefaldende rektangulær vægkasse i lyserød plast, der vil tilføje et charmerende og moderne element til dit hjem eller have. Denne vægkasse er fremstillet af høj kvalitet, holdbar plast, som sikrer lang levetid og let vedligeholdelse. Den søde lyserøde farve skaber et opmærksomhedskrævende og feminint udseende, der kan bringe glæde til ethvert rum.


Den rektangulære form og det praktiske design gør denne vægkasse ideel til både indendørs og udendørs brug. Den kan nemt monteres på væggen og bruges til at dyrke dine yndlingsblomster, urter eller planter. Giv din boligindretning eller have et kreativt og farverigt boost med denne stilfulde og funktionelle rektangulære vægkasse i lyserød plast.


Mål: 40x20x10 cm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna