Indlæser...

Red Bull Vandmelon, Red Edition 25cl

Varenummer
672277
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

17,00 kr.

Beskrivelse

Alkohol: 0,00 %

Indhold: 25,00 cl

Land: Østrig


Red Bull Vandmelon er en energidrik med en frisk og læskende smag af saftig vandmelon. Endnu en i serien af funktionelle læskedrikke, der giver vinger, når du har brug for det: Når du skal ud at køre, under forelæsninger, når du studerer, på jobbet, imens du dyrker sport, gamer og når du går ud - dag og nat. Red Bull Vandmelon er også særlig velegnet som drinksmixer fx i en Gin Bull.

En 250ml dåse Red Bull Energy Drink indeholder 80 mg koffein, som er omtrent den samme mængde koffein som i en kop kaffe. Koffein er kendt for sine stimulerende virkninger på den menneskelige krop - af ældgamle civilisationer, der fik det fra naturlige kilder som te, kaffe, kakaobønner & kolanødder.

Red Bull indeholder også frisk alpevand af højeste kvalitet. Det stammer fra en kilde tæt på det sted, hvor Red Bulls produktionsfaciliteter ligger i Østrig og Schweiz. Alperne er et af verdens største ferskvandsreservater, hvor vand er tilgængeligt en masse og hele tiden bliver genopfyldt.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna