Indlæser...

Red Bull. Granatæble 25cl

Varenummer
672278
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

17,00 kr.

Beskrivelse

Indhold: 25,00 cl

Alkohol: 0,00 %

Land: Østrig


Red Bull Winter Edition Granatæble er en energidrik med en lækker smag af granatæble. Denne Red Bull Winter Edition 2022 er endnu en i serien af funktionelle læskedrikke, der giver dig vinger, når du har brug for det. Red Bull med smag af granatæble nydes bedst iskold og er desuden velegnet som drinksmixer.

En 250ml dåse Red Bull Energy Drink indeholder 80 mg koffein, som er omtrent den samme mængde koffein som i en kop kaffe. Koffein er kendt for sine stimulerende virkninger på den menneskelige krop - af ældgamle civilisationer, der fik det fra naturlige kilder som te, kaffe, kakaobønner & kolanødder.

Red Bull indeholder også friskt alpevand af højeste kvalitet. Det stammer fra en kilde tæt på det sted, hvor Red Bulls produktionsfaciliteter ligger i Østrig og Schweiz. Alperne er et af verdens største ferskvandsreservater, hvor vand er tilgængeligt en masse og hele tiden bliver genopfyldt.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna