Indlæser...

Red Bull Blue Edt. Blueberry 25cl

Varenummer
672276
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

17,00 kr.

Beskrivelse

Alkohol: 0%

Indhold: 25cl

Land: Østrig


Red Bull Blue Edition er en funktionel drik, som kombinerer energien fra en Red Bull Energy Drink med smagen af blåbær. Når du kører på vejen, under forelæsninger, når du studerer, på jobbet, imens du dyrker sport, gamer og når du går ud - dag og nat. Red Bull er også særlig velegnet som mixer i cocktails.

En 250ml dåse Red Bull Blue Edition indeholder 80 mg koffein, som er omtrent den samme mængde koffein som i en kop kaffe. Koffein er kendt for sine stimulerende virkninger på den menneskelige krop - af ældgamle civilisationer, der fik det fra naturlige kilder som te, kaffe, kakaobønner & kolanødder. Drikken indeholder også sukker, som er udvundet fra sukkeroer. Alpint kildevand er en nøgleingrediens i Red Bull og er af højeste kvalitet fra kilderne i Østrig og Schweiz.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna