Indlæser...

Reagensglas 2 cl. 1200 stk. Polycarbonat

Varenummer
9246
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.999,00 kr.

Beskrivelse

En bar uden reagensglas til shots er som en riffel uden patroner

Med de små reagensglas af polycarbonat i din bar kan du servere alle mulige slags shots til dine gæster. Det er blevet mere populært end nogensinde at servere små shots eller drinks i baren, og særligt de unge er vilde med dem. Mix dine helt egne opskrifter i en kande, og hæl det på dine små reagensglas i polycarbonat, og så på køl. Små grå, jordbærshot, smølf eller B-52 er nogle af de shots, der er ret nemme at lave.

Når du for eksempel mixer en B-52 som består af lige dele Kahlua, Bailey´s og Grand Marnier, kan du som et ekstra festligt indslag, sætte ild til toppen, inden den drikkes. Hvis du skal lave små grå shots, er det en god ide at mixe det nogle dage forinden, så spiritusen og den tyrkiske peber når at smelte sammen. Vi leverer 1.000 stk. polycarbonat 2 cl. reagensglas til en meget attraktiv pris.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna