Indlæser...

RCR Ego Rødvin 49 cl (6stk)

Varenummer
673520
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

209,00 kr.

Beskrivelse

RCR Ego Rødvin glas på 49 cl (6 stk) er det perfekte sæt til at nyde din yndlingsrødvin med stil. Glassene er lavet af højkvalitets krystalglas, som giver en smuk og klar visning af vinen. Glassene har en elegant og moderne stil, der vil tilføje en sofistikeret touch til dit bord. Med en kapacitet på 49 cl er RCR Ego Rødvin glas ideelle til servering af rødvin, men også egnet til servering af andre drikkevarer. Glassene har en holdbar konstruktion, der vil vare i mange år, og de er også nemme at rengøre og vedligeholde. Vælg RCR Ego Rødvin glas på 49 cl (6 stk), hvis du ønsker at imponere dine gæster og nyde din rødvin i stil.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna