Indlæser...

RCR Ego Rødvin 43 cl (6stk)

Varenummer
673519
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

RCR Ego Rødvin glas på 43 cl (6 stk) er det perfekte sæt til at nyde din yndlingsrødvin med stil og elegance. Glassene er lavet af højkvalitets krystalglas, som giver en smuk og klar visning af vinen. Med en kapacitet på 43 cl er RCR Ego Rødvin glasene ideelle til servering af rødvin, men også egnet til servering af andre drikkevarer. Glassene har en elegant og moderne stil, der vil tilføje en sofistikeret touch til dit bord, og de har en holdbar konstruktion, der vil vare i mange år. Glassene er også nemme at rengøre og vedligeholde. Vælg RCR Ego Rødvin glas på 43 cl (6 stk), hvis du ønsker at nyde din rødvin i stil og samtidig imponere dine gæster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna