Indlæser...

RCR Aria Rødvin Burgundy 72 cl (6stk)

Varenummer
673509
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

289,00 kr.

Beskrivelse

Aria Chalice A72 er et smukt og elegant krystalglas, der er perfekt til at servere dine yndlingsdrikke med stil. Designet er inspireret af traditionel diamantskæring, og skaber en smuk bånd af diamanter, som forbedrer glansen af Eco-Crystal.


En bordopstilling med disse kalkglas og goblets skaber en vidunderlig atmosfære, som er fyldt med lys og glans. Aria Chalice A72 er håndlavet af dygtige glasmagere og er af høj kvalitet og elegance.


Det diamantskårne design og glansen af krystalglasset giver et sofistikeret og elegant udseende, der vil give et strejf af glamour til enhver lejlighed. Aria Chalice A72 er perfekt til servering af vin, champagne eller cocktails og vil helt sikkert imponere dine gæster.


Samlet set er Aria Chalice A72 et smukt og unikt krystalglas, der er perfekt til at tilføje et strejf af elegance til enhver festlig lejlighed eller til at forkæle dig selv og dine nærmeste med en ekstraordinær drikkeoplevelse.


h. 231 mm

ø max 113 mm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna