Indlæser...

RCR Aria Rødvin 79 cl (6stk)

Varenummer
673508
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

289,00 kr.

Beskrivelse

Aria Goblet A79 er en smuk krystalglas til servering af dine yndlingsdrikke. Designet er inspireret af traditionel diamantskæring og skaber en smuk bånd af diamanter, som forbedrer glansen af ​​Eco-Crystal.


En bordopstilling med disse goblets og glas skaber en vidunderlig atmosfære, som er fyldt med lys og glans. Aria Goblet A79 er håndlavet af dygtige glasmagere og er af høj kvalitet og elegance.


Det diamantskårne design og glansen af krystalglasset giver et sofistikeret og elegant udseende, der vil give et strejf af glamour til enhver lejlighed. Aria Goblet A79 er perfekt til servering af vin, champagne eller cocktails og vil helt sikkert imponere dine gæster.


Samlet set er Aria Goblet A79 et smukt og unikt krystalglas, der er perfekt til at tilføje et strejf af elegance til enhver festlig lejlighed eller til at forkæle dig selv og dine nærmeste med en ekstraordinær drikkeoplevelse.


h. 246 mm

ø max 113 mm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna