Indlæser...

RCR Alkemist Aqua Tumbler 38 cl (6stk)

Varenummer
673501
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

229,00 kr.

Beskrivelse

Alkemist Glass of Water er mere end bare et almindeligt vandglas, der kan bruges til dagligt brug. Det kan også fuldføre et kongeligt sæt, når det kombineres med goblets fra samme kollektion.


Men dette glas er ikke kun til vand. Det skæve design og høje kvalitet gør det også til en inspirationskilde for mixologer og bartendere, der ønsker at præsentere deres cocktails på en unik og elegant måde.


Alkemist Glass of Water er lavet af højkvalitetsglas og er designet til at være både holdbart og smukt. Det skæve design skaber en særlig visuel effekt og er en god samtalestarter til enhver lejlighed.


Samlet set er Alkemist Glass of Water en elegant og alsidig drikkeglas, der er perfekt til at tilføje et strejf af elegance og originalitet til enhver bordopstilling eller cocktailsituation.

h. 103 mm


ø max 87 mm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna