Indlæser...

RCR Adagio Champagne Flute 18 cl (6stk)

Varenummer
673499
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

409,00 kr.

Beskrivelse

Adagio Flute Goblet er et smukt og elegant krystalglas, der er perfekt til servering af champagne og mousserende vine. Det er en del af Adagio-kollektionen, som er en af de bedst sælgende krystalglas-kollektioner i over 20 år.


Designet er enkelt og elegant, med dybe snit i stængerne og glassene, der fremhæver glansen i Eco-Crystal. Glassene er håndlavet af dygtige glasmagere og er af høj kvalitet og elegance.


Adagio Flute Goblet er det perfekte valg til enhver festlig lejlighed, hvor man ønsker at imponere sine gæster med en elegant og stilfuld bordopstilling. Det er også et populært valg blandt restauranter og barer, der ønsker at servere deres champagne og mousserende vine i et smukt og elegant krystalglas.


Samlet set er Adagio Flute Goblet et smukt og unikt krystalglas, der er perfekt til at tilføje et strejf af elegance og stil til enhver festlig lejlighed.


h. 247 mm


ø max 76 mm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna