Indlæser...

Protos 27 Ribera del Duero 2020

Varenummer
681197
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

349,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 199,00 kr. . Spar 43%

Beskrivelse

Protos 27 Ribera del Duero 2020 er en markant rødvin fra Bodegas Protos, en af Spaniens mest anerkendte vingårde beliggende i Ribera del Duero regionen.


Denne vin er en hyldest til traditionen: det er en Tinto Fino (lokal variant af Tempranillo), der er produceret for at fejre det første års jubilæum for vingården, som blev grundlagt i 1927. Vinen er omhyggeligt lagret i franske egetræsfade i 16 måneder, hvilket bidrager til dens karakteristiske struktur og smag.


Vinen har en dyb rubinrød farve, der straks tiltrækker øjet. I næsen er det en sand frugtbomb, hvor modne røde frugter som kirsebær, blommer og brombær møder subtile noter af mokka, vanilje og søde krydderier. Du vil også finde antydninger af tobak og læder, som tilføjer kompleksitet og dybde til aromaerne.


På ganen er Protos 27 kraftig og fyldig, men samtidig balanceret og elegant. Frugtnoterne bliver suppleret af smagsnuancer af toastet eg, mørk chokolade og espresso. Tanninerne er fint afstemt og robuste, hvilket fører til en lang og vedvarende finish.


Protos 27 Ribera del Duero 2020 er en vin, der både fejrer tradition og innovation. Den er perfekt som ledsager til stærke kødretter, lam, modne oste og vil helt sikkert glæde dem, der sætter pris på kraftfulde og komplekse rødvine.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna