Indlæser...

Proptrækker til gamle vine sort

Varenummer
680074
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 74,25 kr. Normalpris 99,00 kr.
Spar 25% (25 kr)

Beskrivelse

Sort Proptrækker til Gamle Vine


Åbn dine gamle vine med stil og lethed ved hjælp af vores sorte proptrækker designet specielt til ældre vine. Denne proptrækker er skabt med fokus på at bevare og beskytte vinen, mens du åbner flasken.


Vores sorte proptrækker er lavet af holdbare materialer og har en ergonomisk og komfortabelt greb, der gør det nemt at fjerne proppen uden at beskadige den. Den er specielt designet til at håndtere ældre vinpropper, der kan være mere skrøbelige.


Den sorte farve giver proptrækkeren et elegant og tidløst udseende, der passer perfekt til enhver vinkollektion eller borddækning.


Åbn dine gamle vine med selvtillid og præcision ved hjælp af vores sorte proptrækker til gamle vine. Lad den være din pålidelige følgesvend, når du nyder disse særlige flasker, og oprethold vinenes integritet og smag på bedst mulig vis.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna