Indlæser...

Primitivo Susumaniello Boccantino 2021

Varenummer
674387
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 129,00 kr.
Spar 47% (60 kr)

Beskrivelse

Primitivo Susumaniello Boccantino 2021 er en spændende og intens rødvin fra regionen Puglia i det sydlige Italien. Denne vin er lavet af to druesorter, Primitivo og Susumaniello, som er typiske for området.


Denne vin er dyb rubinrød i farven og har en kompleks aroma af mørke bær, krydderier og chokolade. Smagen er fyldig og rig med modne tanniner og noter af mørke bær, lakrids og vanilje. Vinen har en lang og behagelig eftersmag med bløde tanniner.


Primitivo Susumaniello Boccantino 2021 er en vin af høj kvalitet og er perfekt til at nyde sammen med rødt kød, vildt og krydrede retter. Den kan også nydes alene som en aperitif eller efter måltidet.


Samlet set er Primitivo Susumaniello Boccantino 2021 en fremragende rødvin med en kompleks smag og en lang eftersmag. Den er et glimrende valg for dem, der ønsker at opleve den autentiske smag af Puglia-regionen og dens unikke druesorter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna