Indlæser...

Primitivo Manduria Piantaferro 2021

Varenummer
674388
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 99,00 kr.
Spar 30% (30 kr)

Beskrivelse

Primitivo Manduria Piantaferro 2021 er en fantastisk rødvin fra Manduria i Puglia-regionen i det sydlige Italien. Denne vin er lavet af 100% Primitivo druer, som er kendt for at give en intens og fyldig smag.


Denne vin er dyb rød i farven og har en kompleks aroma af modne bær, krydderier og en antydning af vanilje. Smagen er fyldig og intens med modne tanniner og noter af mørke bær, lakrids og chokolade. Vinen har en lang og behagelig eftersmag med bløde tanniner.


Primitivo Manduria Piantaferro 2021 er en vin af høj kvalitet og er perfekt til at nyde sammen med rødt kød, vildt og krydrede retter. Den kan også nydes alene som en aperitif eller efter måltidet.


Samlet set er Primitivo Manduria Piantaferro 2021 en fremragende rødvin med en kompleks smag og en lang eftersmag. Den er et glimrende valg for dem, der ønsker at opleve den autentiske smag af Primitivo-druen og Puglia-regionen.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna