Indlæser...

Prime Bar Japanese Style Jigger 20-40ml

Varenummer
9749
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

129,00 kr.

Beskrivelse

Prime Bar Japanese Style Jigger - Perfekt til Bartendere og Hjemmebrug

Denne Prime Bar Japanese Style Jigger er et uundværligt redskab til enhver bartender, uanset om du er professionel eller blot nyder at mixe drinks derhjemme. Jiggeren er designet i en elegant japansk stil og er lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid.

Med en kapacitet på 20/40 ml kan denne jigger rumme de mest almindelige mål, der anvendes i bartenderverdenen. Du kan nemt og præcist afmåle både stærke og mindre stærke drinks med denne jigger. Den dobbelte måleenhed gør det nemt at have to forskellige mål i ét redskab.

Jiggeren har en højde på 9,5 cm og en diameter på 4,5 cm, hvilket gør den kompakt og nem at opbevare. Den polerede overflade tilføjer et stilfuldt touch til din bar eller køkken.

Uanset om du er en erfaren bartender eller blot nyder at eksperimentere med drinks derhjemme, vil denne Prime Bar Japanese Style Jigger være et uundværligt redskab i dit arsenal.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna