Indlæser...

Poli Marconi 46 Gin FL 70

Varenummer
10293
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

299,00 kr.

Beskrivelse

Poli Marconi 46 Gin - En Unik Italiensk Gin

Poli Marconi 46 Gin er en eksklusiv italiensk gin, der er skabt af Jacopo Poli efter 2 års udvikling. Denne håndlavede gin produceres i små partier ved hjælp af en vandbadsdestillationsteknik kaldet "bain marie".

Ginnen har en unik sammensætning af urter og krydderier, der kommer fra Asiago-platået i det nordlige Veneto, hvor Jacopo Poli og hans familie stammer fra. Denne infusion af enebær, muskatduer, kardemomme, mynte, cembra-træ, bjergfyr og koriander giver ginnen en særlig blomstret smag og en langvarig aromatisk eftersmag.

Med en alkoholprocent på 46% og en indholdsstørrelse på 70cl er Poli Marconi 46 Gin perfekt til at nyde alene eller som en vigtig ingrediens i dine yndlingscocktails. Denne italienske gin vil med sikkerhed tilføje en unik og forfriskende smagsoplevelse til dine drinks.

Tag på en sensorisk rejse med Poli Marconi 46 Gin og oplev den autentiske smag af Italien.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna