Indlæser...

POKAL GULD STR.12,5 X 7 X 7 CM

Varenummer
9913
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 19,00 kr. Normalpris 29,00 kr.
Spar 34% (10 kr)

Beskrivelse

Smart og skinnende guldpokal

Hvis man i familien eller blandt vennerne spiller et spil, hvor der er meget på spil, som man kan vinde så bør man som vinder føle, at man har gjort det godt. Det er således ikke nok med æren, selvom mange vil mene, at det er tilstrækkeligt at have æren. For man bør også få en præmie og det kunne for eksempel være en pokal, som er lavet af imiteret guld, hvilket vil skabe en sjov stemning. Det gør, at dem, som vinder det pågældende spil vil føle sig endnu vigtigere og de vil elske dig for, at have sørget for, at der er en guldpokal. Pokalen måler 12,5 cm i højden og 7x7 cm i siderne. Den er meget flot og det vil være noget, som de fleste vil elske at tage frem på skrivebordet når de kommer ind på kontoret næste gang. Så hvis du ønsker at skabe lidt kampgejst til familiefrokosten eller lignende så er en guldpokal en god ting at anskaffe sig.
 
POKAL GULD STR.12,5 X 7 X 7 CM
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna