Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Loyalitetsprogram

Loyalitetsprogram
Vores loyalitetsprogram er til dig, som er registreret bruger med eget login her på www.barlife.dk. Programmet er udelukkende til for at give vores kunder en bonus, som tak for, at de handler hos os.
Loyalitetsprogrammet indebærer, at du løbende optjener point, når du handler hos os. Når du begynder at optjene point, kan du benytte disse point og opnå rabat på dine kommende køb. Rabatten afhænger af, antallet af point du har optjent på din profil.
Du skal minimum købe for 20 kr. for at optjene 1 point. Pr. 20. kr. du køber for, optjener du 1 point, som svarer til en besparelse på 1 kr. pr. point, næste gang du handler.
Hvis du altså har købt for 100 kr., optjener du i alt 5 point. Disse 5 point svarer til en besparelse på 5 kr. på dit næste køb.
Bemærk:
Du skal være registreret bruger, for at kunne optjene loyalitetspoint som en del af vores loyalistetsprogram. Du skal være logget ind på din egen personlige profil, for at optjene point, når du handler hos os. ”
 
Plusmedlemskab
Som plusmedlem er der mere at hente i vores loyalitetsprogram. Med et plusmedlemskab skal kunden blot købe for 15 kr. for at optjene 1 point. Pr. 15 kr. du køber for, optjener du 1 point, som svarer til en besparelse på 1 kr. pr. point, næste gang du handler.
Hvis du altså har købt for 90 kr., optjener du i alt 6 point. Disse 6 point svarer til en besparelse på 6 kr. på dit næste køb.
 
Registrerede brugere:
20 kr. = 1 point (5%)
Plusmedlemskab
15 kr. = 1 point (5%)