Indlæser...

Pizzaplade ZYLISS® Ø 36x1,2cm Ø 36x1,2cm

Varenummer
689626
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

129,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® Pizzaplade - Perfekt til Sprøde Pizzabunde og Meget Mere

Denne ZYLISS® Pizzaplade er det ideelle redskab til at opnå den autentiske sprøde pizzabund. Den er også perfekt til at lave sprøde ovn-pommes frites, opvarme brød eller bage småkager. Med dens dimensioner på Ø 36x1,2cm er den stor nok til at lave en lækker pizza til hele familien.

Pizzapladen er lavet af kraftigt kulstofstål, der ikke bliver skævt, og den har en non-stick belægning, der gør det nemt at tage pizzaen af pladen uden at den hænger fast. Den blå farve tilføjer et friskt og moderne touch til dit køkken.

Denne pizzaplade er designet til at kunne tåle temperaturer op til 240°C / 475°F / Gas 9, så du kan være sikker på, at den ikke bliver skæv, selv ved høje temperaturer. Det kraftige kulstofstål betyder også, at den er lavet til at holde i lang tid.

For at rengøre pizzapladen kan du enten vaske den i varmt sæbevand, skylle den og tørre den grundigt, eller du kan placere den i opvaskemaskinen. Det er vigtigt at huske, at du aldrig må bruge metalstålsvampe eller skrappe midler på non-stick metalkogegrej.

Med denne ZYLISS® Pizzaplade kan du nemt lave lækre og sprøde pizzabunde, og den vil være et uundværligt redskab i dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna