Indlæser...

Pizza Sten med stativ TYPHOON® Ø 33 cm h.3,5 cm

Varenummer
689335
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

229,00 kr.

Beskrivelse

TYPHOON® Pizza Sten med Stativ - Perfekt til Hjemmelavede Pizzaer

Hvis du elsker at lave hjemmelavede pizzaer, er TYPHOON® Pizza Sten med Stativ et must-have redskab i dit køkken. Denne pizza sten er lavet af stentøj og krom stål, hvilket sikrer en jævn og sprød skorpe på dine pizzaer.

Stenen har en diameter på 33 cm og en højde på 3,5 cm, hvilket giver dig rigelig plads til at bage store og lækre pizzaer. Den naturlige finish tilføjer et rustikt touch til din madlavning, og med det medfølgende stativ kan du nemt transportere og servere dine pizzaer direkte fra ovnen til bordet.

Uanset om du foretrækker pizzaer i Napoli-stil, New York-stil eller Chicago-stil, vil TYPHOON® Pizza Sten med Stativ sikre, at dine pizzaer bliver perfekte hver gang. Gør din pizzaoplevelse endnu bedre med dette fantastiske redskab.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna