Indlæser...

Pizza serveringsbræt m. pizzaskærer TYPHOON® 44,5x32x1,2cm

Varenummer
689336
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

239,00 kr.

Beskrivelse

TYPHOON® Pizza Serveringsbræt med Pizzaskærer - Perfekt til Hjemmelavede og Købte Pizzaer

Med dette TYPHOON® Pizza Serveringsbræt og Pizzaskærer sæt kan du servere dine hjemmelavede eller købte pizzaer med stil. Brættet er lavet af bæredygtigt sourced bambus og har dimensionerne 44,5x32x1,2cm, hvilket giver rigelig plads til store pizzaer.

Brættet har portionsguider, der hjælper dig med at skære skiverne jævnt og præcist. Det medfølgende skæreredskab er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket sikrer holdbarhed og effektiv skæring af pizzaen.

Det cremefarvede design tilføjer et elegant touch til din borddækning, og det praktiske bærehåndtag gør det nemt at transportere pizzaen fra ovnen til bordet. Uanset om du skal holde en fest eller bare ønsker at forkæle dig selv med en lækker pizza, er dette TYPHOON® Pizza Serveringsbræt og Pizzaskærer sæt det perfekte valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna