Indlæser...

Piston Head Kustom Lager 33 cl.

Varenummer
690901
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

15,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 13,00 kr. . Spar 13%
Piston Head Kustom Lager 33 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Pistonhead Kustom Lager er en velsmagende og karakterfuld øl, der fanger opmærksomheden med sin skarpe smag og iøjnefaldende design. Her er nogle af de vigtigste træk ved denne ølsort:


1. Skarp og Forfriskende: Pistonhead Kustom Lager er kendt for sin skarpe og forfriskende smag. Den er let drikkelig og har en karakteristisk maltet profil med et let bittert strejf, der gør den til en god ledsager til forskellige retter eller til at nyde alene.


2. Premium Kvalitet: Denne øl er fremstillet med omhu og opretholder høj kvalitet og renhed i hvert bryg. Den er velegnet til dem, der værdsætter kvalitetsøl.


3. Karakteristisk Branding: Pistonhead er kendt for sin unikke branding, der inkluderer et iøjnefaldende logo og et urbant design. Det gør denne øl til et samtaleemne og en favorit blandt dem, der værdsætter æstetik.


4. Alsiger og alsidig: Pistonhead Kustom Lager er alsidig og kan nydes i mange forskellige sammenhænge. Den er perfekt til sociale sammenkomster, grillfester eller som en pålidelig følgesvend til en aften derhjemme.


5. Tilgængelig i forskellige størrelser: Pistonhead Kustom Lager er normalt tilgængelig i forskellige flaskestørrelser eller dåser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og lejligheder.


Pistonhead Kustom Lager er en øl, der appellerer til dem, der ønsker at prøve en kvalitetsøl med en unik smag og stil. Det er en øl, der har formået at kombinere en karakteristisk smag med en unik branding, hvilket gør den til et populært valg blandt ølentusiaster og dem, der ønsker at udforske nye ølsorter. Uanset om du er en ølkender eller bare ønsker at prøve noget nyt, er Pistonhead Kustom Lager en øl, der er værd at overveje.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna